ALPHAZOO KEDVENCKÁRTYA

Kedvezménykártya Gazdiknak és Kedvenceknek!

Mi az az ALPHAZOO KEDVENCKÁRTYA?
Az ALPHAZOO KEDVENCKÁRTYA segítségével vásárlásai során pontokat gyűjthet, hogy a választása szerinti kedvezményeket vehessen igénybe!
GYŰJTSE A PONTOKAT! HASZNÁLJA KI KEDVEZMÉNYEINKET! SZEREZZEN ÖRÖMET KEDVENCÉNEK!
1. lépés: Kérje a kasszánál ALPHAZOO KEDVENCKÁRTYÁJÁT! 2. lépés: Vásárlásonként minden elköltött 500 Ft után 1 pontot írunk jóvá kártyáján. A kártyán gyűjtött pontokat kedvezményekre és speciális ajánlatokra válthatja be. Az ALPHAZOO Kedvenckártyával az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:
 • 50 összegyűjtött pont után 5%
 • 70 összegyűjtött pont után 10%
 • 100 összegyűjtött pont után 15%
A kedvezmény akciós termékekre nem vehető igénybe és készpénzre nem váltható.
AZ ÚJ ALPHAZOO KEDVENCKÁRTYA AZ ALÁBBI ALPHAZOO SZAKÜZLETEKBEN KERÜLT EDDIG BEVEZETÉSRE:
Áruházak: Belváros, Óbuda, Soroksár, Váci út, Csömör, Dunakeszi, Maglód, Miskolc, Székesfehérvár, Törökbálint, Veresegyház, Gödöllő, Budakeszi, Veszprém Partnerüzletek: Csepel, Mátyásföld, Solymár, Százhalombatta, Szeged Az ALPHAZOO Kedvenckártya Program Részvételi Szabályzata itt érhető el.
AZ ALPHAZOO KEDVENCKÁRTYÁJÁT MOSTANTÓL DIGITÁLIS FORMÁBAN IS HASZNÁLHATJA AKÁR ONLINE VÁSÁRLÁSHOZ IS.
Önnek nincs más teendője, mint erre a gombra kattintva ellenőrizni adatait és aktiválni virtuális kártyáját ITT.
MIÉRT DIGITALIZÁLTUK A KEDVENCKÁRTYÁKAT?
Mert mi, az ALPHAZOO-nál azt szeretnénk, hogy Ön egyszerűbben juthasson hozzá egyedi kedvezményekhez és más ajánlatokhoz. Ráadásul mindezt fizikai kártya nélkül!
GY.I.K. – GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:
Hogyan tudom aktiválni a virtuális Kedvenckártyámat?
 • nyissa meg a https://kedvenckartya.alphazoo.hu oldalt
 • ellenőrizze adatait és szükség esetén frissítse azokat a megjelenő űrlapon
 • adjon meg egy tetszőleges, 4 számjegyű PIN kódot, és jegyezze meg, mert erre a későbbiekben is szüksége lesz
 • ismerje meg és fogadja el az adatkezelési tájékoztatónkat
 • kattintson az űrlap alján található sárga, “Mentés” gombra.
Fontos: a mentés gomb csak akkor jelenik meg, ha minden kötelező adatot megadott. Vigye magával virtuális Kedvenckártyáját a mobilján! Mostantól Kedvenckártyáját könnyedén, a telefonjáról egy kattintással is elérheti: Tűzze ki még ma okos eszközére Kedvenckártyáját és élvezze e nagyszerű fejlesztés minden előnyét! Otthon felejtettem a kártyámat. Hogyan kaphatom meg a Kedvenckártya pontjaimat?
 • nyissa meg a https://kedvenckartya.alphazoo.hu oldalt, vagy a már kitűzött virtuális kártyáját egyetlen koppintással a mobilján
 • lépjen be az aktiváláskor megadott e-mail címe és PIN kódja segítségével
 • mutassa be a pénztárnál a főoldalon található vonalkódot és zsebelje be pontjait könnyedén!
Elfelejtettem a PIN kódomat. Kaphatok újat? A virtuális Kedvenckártya aktiválásakor PIN kódot kell megadni, melyre szükség lesz a https://kedvenckartya.alphazoo.hu oldalon történő belépéskor és az ALPHAZOO bolti vásárlások pontszerzésénél is. Amennyiben elfelejtette a PIN kódját, a https://kedvenckartya.alphazoo.hu/elfelejtettbelepes oldalon lehetősége van újat beállítani. Ehhez a “Belépés” oldalon a “Belépési adatok kérése az e-mail címemre” gombra szükséges kattintania. Nem emlékszem hány pontom van. Hogy tudom megnézni?
 • nyissa meg a https://kedvenckartya.alphazoo.hu oldalt, vagy a már kitűzött virtuális kártyáját egyetlen koppintással a mobilján
 • lépjen be az aktiváláskor megadott e-mail címe és PIN kódja segítségével
 • a főoldalon már láthatja is pontjait.
Hogyan tudom felhasználni ezután a pontjaim? Röviden: ugyanúgy ahogy eddig – az Alphazoo üzletben történő vásárlásnál csak be kell mutatnia kártyáját, akár fizikai, akár virtuális. Jó hír: a Kedvenckártya mostantól a webáruházban is felhasználható! A fizikai kártya továbbra is használható, de ha webshopban szeretné használni, ez elengedhetetlen, hogy aktiválja virtuális Kedvenckártyáját. Hogyan tudom felhasználni a pontjaimat az ALPHAZOO Shop Webáruházban Webáruházban?
  • nyissa meg a https://kedvenckartya.alphazoo.hu oldalt, vagy a már kitűzött virtuális kártyáját egyetlen koppintással a mobiljánlépjen be az aktiváláskor megadott e-mail címe és PIN kódja segítségével
  • kattintson a Kupon beváltás menüpontra
  • válassza ki a kívánt kedvezményt és kattintson a „Kérem a kupont” gombra
  • a kupont a felhasználása előtt legfeljebb egy nappal aktiválja kuponját a „Kupon felhasználása” gomb segítségével
  • a vonalkód alatt található kód lesz a kuponkódja, melyet az ALPHAZOO Shop Webáruházban való rendelés során a kuponkód mezőbe kell írnia, hogy érvényesíthesse a kedvezményét.
   


Információ a régi, papír alapú KEDVENCKÁRTYA tulajdonosoknak

Lehetőség van a korábbi papír alapú Kedvenckártyáról az összegyűjtött, de kedvezményre illetve ajándékra még be nem váltott matricák átvezetésére az új, plasztikkártya alapú Kedvenckártyára.

Átvezetésnél 1 db matrica 4 pont jóváírást jelent. Átvezetési igényét jelezze a kasszánál.