Így javítható az idősödő kutyák gyógyulási képessége és vitalitása

by Alpha Zoo on January 12, 2023

Ahogy egy kutya idősödik, szervezetének gyógyulási képessége is lelassul. Lassabban épül fel egy-egy betegségből, energiaszintje és vitalitása is folyamatosan csökken. Ezt azonban egyetlen gazdinak sem kell tétlenül végig néznie. Van megoldás!

A kutyák fiatal korára jellemző gyógyulási képességről nem kell véglegesen elbúcsúznia egy idős kutyának sem. BiogenicPet Vitality táplálékkiegészítő tabletta képes megújítani a szervezetet, méghozzá természetes összetevőkkel. A készítmény alkotóelemei szabályozzák és visszaállítják a kutya fiatal korára jellemző gyógyulási képességet. Ennek eredményeként egy idősödő kutya képes lesz gyorsabban gyógyulni és energikusabban élni a hétköznapjait.

BiogenicPet Vitality

Mikor érdemes adni kutyánknak a BiogenicPet Vitality készítmény?

Amint kutyánk átlépte a felnőttkor küszöbét, fontos elkezdeni támogatni a mozgásszerveit és az immunrendszerét. Krónikus fájdalommal járó ízületi gyulladás esetén pedig kortól függetlenül ajánlott a BiogenicPet Vitality. Regenerálja ugyanis a kötőszöveteket, az ízületi porcokat, így pedig csökkenti a fájdalmat. A kötőszöveteken kívül az öregedő sejteket is vitalizálja, ez a folyamat legalább 7-10 napot vesz igénybe. A BiogenicPet Vitality kistestű (Small) és nagy testű (Large) kutyák számára is elérhető.

A készítmény bőrsérülés, szőrhullás, bőrgyulladás esetén bármely korban kiváló segítséget nyújt a kutyának. Akár önmagában, akár egy gyógykezelés kiegészítőjeként használható a bőr regenerációjára.

 

Miben más a BiogenicPet Vitality, mint a többi készítmény?

Jogosan merül fel a kérdés egy gazdiban, hogy miben különbözik a többi, kutyáknak készült táplálékkiegészítőtől. Nos, a BiogenicPet Vitality gyógyhatású készítmény. Az egyik legkülönlegesebb hatóanyaga a Humanofort®, természetes növekedési faktorokkal. Ez a hatóanyag különbözteti meg a többi táplálékkiegészítőtől. Az egész szervezetre hat, emeli a vitalitást, támogatja az immunrendszert és regenerálja a sejteket.

 

Mi az a Humanofort?

Ahhoz, hogy megértsük a működését és jelentőségét, egészen az embrionális állapotig kell visszakanyarodni. A Humanofort ugyanis tyúktojásból kivont multipotens sejtek által termelt növekedési faktorokból áll. A multipotens sejtek pedig az embrionális növekedés kezdeti stádiumából származnak, ahol még nagyon intenzív osztódásra képesek. Ezekből a sejtekből alakulnak ki a különböző szövettípusok, méghozzá a növekedési faktorok segítségével. A Humanofort pedig ezeket a növekedési faktorokat használja a kutyák és macskák szervezetének megújítására.

 

Jótékony hatása az egész szervezetet támogatja

A BiogenicPet Vitality tehát egy komplex készítmény, mely az állat szervezetének egészére fejti ki jótékony hatását.

  • Gyors regeneráció – felgyorsítja a sérült, vagy öregedő hámszövet regenerációját. Bőrgyulladás, szőrhullás, bőrsérülés kezelésére vagy kiegészítő kezelésére.
  • Mozgásszervek támogatása – idős, illetve krónikus ízületi betegségben szenvedő állatok számára enyhülést, fájdalomcsillapítást, könnyebb mozgást tesz lehetővé.
  • Fájdalomcsillapítás mellékhatásainak csökkentésére is kiválóan alkalmazható.

Keresd a BiogenicPet Vitality termékeket az ALPHAZOO üzletekben, vagy webáruházunkban