Egy újabb SIKERSZTORI!

Üzletünk, az ALPHAZOO-Mátyásföld, 2013. május 2-án nyitott meg a XVI. kerületben, az Újszász utcai Lidl egyik bérleményében.

Az ötletet, hogy ALPHAZOO franchise rendszerben részt vegyünk, egy állatorvos ismerősünk vetette fel. Mi a férjemmel már korábban is családi vállalkozásban dolgoztunk, így kézenfekvőnek tűnt, hogy együtt folytassuk tovább. Utánanéztünk a lehetőségeknek, majd személyesen is találkoztunk az ALPHAZOO vezetőivel a budapesti központjukban. Ez a beszélgetés és az ott látottak meggyőztek minket arról, hogy franchise partnerként egy új világ, egy új üzlet irányába induljunk. 

Részletesen átbeszéltük a franchise szerződés részleteit, a lehetőségeket. Nagyon sok segítséget kaptunk. Dr. Zsigmond Gábor, illetve Colakidisz Leonidasz „Csola”minden részletre kiterjedő információval elláttak bennünket a megfelelő hely kiválasztása, a berendezés, a külső és belső megjelenés, az üzleti terv elkészítésére vonatkozóan. 

2013. április 10-én megkötöttük az ALPHAZOO Franchise Szerződést – az ALPHAZOO történetében az első 100 %-os partnerként. A kapcsolat révén csak előnyökről tudunk beszámolni, a havonta jelentkező akciók, több ezer környező háztartásba eljutó akciós újság, plakátok, vevőnapok és vevőhetek a központi nagykereskedésben, folyamatos áruellátás és kiszállítás. Itt kell megemlítenünk az Alpha-Vet kft. velünk kapcsolatban lévő munkatársainak – vevőszolgálat, beszerzés, pénzügy, logisztika stb. – pozitív, szakszerű, teljes körű hozzáértését, segítség nyújtását, információ ellátását.

Kiemelnénk üzletkötőnk, Frisch János szakmai segítségét, aki a rendszeres látogatásai alkalmával tájékoztat bennünket az új termékekről, egyedi akciókról, lehetőségekről.

A vásárlóink az első fél évben még ismerkedtek az üzlettel és igen kedvezően fogadtak bennünket. Az első évtől kezdve folyamatosan növelni tudtuk a vásárlószámot, kosárértéket és ezáltal a forgalmunkat. A növekedéshez hozzá segített bennünket az ALPHAZOO Kedvenckártya, melyből a négy év alatt több ezer db-ot osztottunk ki. A havonta megújuló akciós kínálat, saját kezdeményezéseink és kedvezményeink, folyamatos termék bővítésünk mind hozzájárulnak a fejlődéshez és a vásárlók érdeklődésének fenntartásához.

Üzletünk 90 négyzetméteres, külső és belső megjelenésében olyan atmoszférát alakítottunk ki, amely a vásárlóink visszajelzései szerint is kedvelt, családias és megfelel az elvárásoknak. A vásárlók közül sokakat név szerint, vagy kedvence neve szerint ismerünk. Szakmai tanácsokkal is segítünk, folyamatosan képezzük magunkat, ebben is segítséget nyújt az Alpha-Vet mind segédanyagokkal, mind oktatással. 

A férjem és én igyekszünk bizonyítani, hogy komoly szándékkal, elszántsággal, kitartással és akarattal a nulláról indulva is kiemelkedő eredményeket lehet elérni ebben a kereskedelmi szegmensben is. 

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki segítette és segíti a munkánkat! Grau Edit és Grau Sebestyén