Rólunk mondták

G. RÉKA VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO DOHÁNY UTCAI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Nagyon tágas, emeletes bolt, ahol mindent megtalálok, ami egy macskához és egy kutyához kell. Még gyerekcica hámot is lehet kapni! ;-)”

O. TÜNDE KATINKA VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO DOHÁNY UTCAI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Kezdő állattulajdonosként első utam ide vezetett. Mindent megtaláltam amire szükségem volt, illetve hasznos tanácsokkal láttak el, hogy mit hogyan kell használni. Hatalmas a bolt és nagy választékkal rendelkezik.”

EGY VÁSÁRLÓNK VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO DOHÁNY UTCAI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Nagyon meg vagyok elégedve. Segítőkész emberek vannak, s a kiszolgálás is Teljesen jó!”

B. BÁLINT VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO DUNAKESZI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Csak gratulálni tudok az üzleteikhez, és az alkalmazottaikhoz! Már több üzletben is jártam, a Dunakeszi Tesco mellettiben pedig sűrűn megfordulok. Ma „kiskutyaalkatrészeket” vásároltam (párna, táp, játék stb.) Kis termetű kutyusom még sosem volt, így kissé bizonytalan voltam, de szerencsémre, felkészülten és tudatosan tudtak válaszolni minden kérdésemre, és kérésemre. Máskor hörcsögök, megint máskor pedig hüllőkkel kapcsolatban kérdeztem az eladókat, és legnagyobb (természetesen kellemes) meglepetésemre, mindenhez ért valaki. Ami leginkább tetszik, hogy azt nézik mi a legjobb a kis kedvenceknek, nem azt, hogy mi a legjobb a pénztárgépnek. Messze ti vagytok a legjobb kisállat áruházlánc az országban, ha mondhatom így. Természetesen ezentúl is nálatok fogok vásárolni!”

K. NIKOLETTA VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO VÁCI ÚTI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Ma a Váci úti üzletükben vásároltam és hatalmas pozitív csalódás ért az eladó hölgy személyében. Most készülök megvenni életem első kiskutyáját, bár sok könyvet olvastam, hogy készülődjek, mit vásároljak, mégis laikusként bóklásztam a sorok között. Mikor végre döntöttem a tápot, hámot, tálkát illetően, a kasszánál egy mosolygós hölgy várt, akinél a bolhaírtó nyakörvet illetően érdeklődtem. Hatalmas felkészültsége, lelkes odaadása lenyűgözött. Felvilágosított, mit kell nézni a tápok összetételét illetően, a bolhaírtó cseppet mikor kell csepegtetni, ajánlott szert a fogkő ellen és a jutalomfalat kiválasztásában is segített. Adott az általa javasolt táphoz kedvezményt és törzsvásárló kártyát is csináltattam. Köszönöm, hogy megkönnyítette számomra a készülődés lelkes pillanatait és hogy kedvességével bearanyozta a napomat!!!Ha tehetem, ezentúl mindig oda járok vásárolni, ha lehet ilyet kérni, a hölgyet, bár a nevét nem láttam, de göndör vöröses haja van, jutalomban részesítsék a munkavégzése miatt. Köszönettel újdonsült vásárlójuk!”

SZ. ÁGNES VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO VERESEGYHÁZI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Mint nagyon elégedett vevőjük,a veresi áruházukban, ajánlom figyelmükbe áprilisi összeállításunkat. Veresegyházon rendkívül figyelmes és hozzáértő kiszolgálással találkozom, sokszor kapunk hasznos tanácsot az ott dolgozó, érezhetően vevő és állatbarát fiatalembertől.”

M. MIKLÓSNÉ VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO MISKOLCI ÁRUHÁZÁRÓL:

„A miskolci József Attilla úton lévő Alpha Zoo minden kedves dolgozójának kívánok minden szépet és jót további munkájukhoz. Amit még szeretnék hozzá fűzni, kezemen megszámolhatom hol találok ilyen kedves intelligens hozzáértő szakembereket akik minden feltett kérdésre azonnal szakszerűen és kedvesen látszik hozzáértő módon segítenek. Arra még nem volt példa, hogy naprakészen ne legyenek készen a tanácsadással… Nagyon régen járok ide vásárolni sok sok állatkám van és mint állatvédő befogadó elhelyező vagyok, hasznos tanácsokat kapok úgy, mint táp választás. Olyat még soha nem tudtam kérdezni amire nem kaptam volna segítséget. Igazából név szerint kiemelném csak így ismerem őket: Editke, Gabika, Máthé, Bettina. Kívánom önöknek, hogy ilyen dolgozók legyenek foglalkoztatva minden üzletben. Ezek szerint az osztályzatom: csillagos ötös. Üdvözlettel Majorné Kruj Terézia Ili törzsvásárlójuk.”

P. ANETT VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO ÓBUDAI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Nagyon szép üzlet, tele van egészséges állatokkal, simogatni is meglehet őket! Nagyon-nagy választékban kapható minden,az eladók mindig segítőkészek és állandóan mosolyognak. Jó érzés lehet ott dolgozni.”

B. ISTVÁN VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO MISKOLCI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Eddig amit kerestem a boltba mindent megtaláltam.Az árak alacsonyak a minőséggel sincs semmi baj.Egyedi akciójukkal felhívják a vásárlók figyelmét..Ha tehetem itt veszem meg a háziállatom eledelét, és kiegészitőket.”

EGY VÁSÁRLÓNK VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO DOHÁNY UTCAI ÁRUHÁZÁRÓL:

„A választék bőséges és az eladók segítőkészek. Minket hagytak nézelődni, nem voltak erőszakosak, csak felajánlották hogyha segítség kell szóljunk. Számomra ez a tökéletes, szeretek nézelődni. Készségesek, mert miután bizonytalanok voltuk egy hám méretében, felajánlották, hogy kicserélhetjük, ha nem megfelelő. Mivel közel lakunk inkább behoztuk a kutyát próbálni. Jó az új kártyás törzsvásárló rendszerük, bizonyos vásárlás után kedvezmény jár.”

S. BOGLÁRKA VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO DOHÁNY UTCAI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Kedves AlphaZoo! A Dohány utcai üzletükben jártam az elmúlt napokban két alkalommal is, nagyon meg vagyok elégedve a kiszolgálással, szakszerű tanácsokat kaptam etetéssel kapcsolatban, termékekkel kapcsolatban egyaránt. Az eladók kedvesek voltak és segítőkészel velem illetve a kutyámmal, összességében véve nagyon pozitív képem van az üzletről.”

H. KRISZTINA VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO MISKOLCI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Ajánlom mindenkinek, hiszen minden állatokkal kapcsolatos dolgot kedvező áron be lehet szerezni, kedves, udvarias kiszolgálás van, hozzáértő eladókkal. Nagy a választék minden terméktípusból, és nagyon jó ötlet a pontgyűjtő kis füzetecske is.”

PICZURMAJA VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO SOROKSÁRI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Nagyon kedves és segítőkész személyzet bármiben szívesen a rendelkezésedre állnak! Külön kiemelném, hogy pozitívan meglepett amikor is mi hámot kerestünk a kiskutyánknak és azt tanácsolták, hogy nyugodtan hozzuk be őt is az üzletbe és „hámozzuk meg” itt és most 😀 Emellett segítenek kiválasztani a legjobb kutyakaját és még játékot is ajánlanak :)”

S. KINGA VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO VERESEGYHÁZI ÁRUHÁZÁRÓL:

„Az eladók kedvesek, segítőkészek, nézelődés közben nem lihegtek az ember nyakában. Folyamatos akciók vannak. Itt biztos találsz valami ajándékot vagy finomságot kedvencednek. Cuki cica bútorok közül alig lehet választani, annyira jó mind.”

M. MARIANN VÉLEMÉNYE AZ ALPHAZOO PÁSKOMLIGET UTCAI PARTNERÜZLETÉRŐL:

„Újra egy pozitív vélménnyel számolhatok be az üzleteitekkel kapcsolatban! Miután a kedvenc boltom elköltözött, másikba járok a Bp. XV. Páskomliget u.-ba – két pozitív is van a múltkor az Uram ment oda almot venni, nagyon ritkán szokott és hát kicsit félre értett, de a boltból felhívott és elmondtam, melyik polcon van,ami kell, erre az eladó” miért nem mondtad, hogy a mentőslánynak kell, akkor tudtam volna”, na, ez is jól esett- de ami mindenképpen jelezni szeretnék és ha lehet ilyet kérni, hogy Ti is jelezzétek feléjük:gyűjtöm a pontokat és kb. 1 hónapja azt hittem, elhagytam,mert nem volt nálam a gyűjtő és csak úgy zsebre vágtam.Szombatom mentem almot venni és azzal fogad a Kislány, hogy 1 hónapja(!) otthagytam a pontokat, csak későn vettem észre, de elrakta és odaadta. Ez… hát nagyon jól esett! Köszönöm!”